Pascal Verschoor, Projectmanager Bolster Softgoods

Cultuur

Wat doe je binnen de CoverWorks Group?

Projectmanager bij Bolster Softgoods. Eén van mijn taken is om klanten te begeleiden in het project, in het team ben ik de verbindende factor tussen de klant en ons productieproces. Ook ga ik op zoek naar nieuwe markten, nieuwe klanten die we kunnen helpen bij textieloplossingen in de breedste zin van het woord. 

Hoe lang werk je voor de CoverWorks Group?

In februari dit jaar ben ik begonnen bij de CoverWorks Group. In deze korte tijd heb ik al veel kunnen leren en doen. Nieuwe contacten gelegd en al een leuk nieuw project kunnen opstarten. Mij werd meteen het vertrouwen gegeven om dit op te pakken.

Waarom heb je voor de CWG gekozen?

Dat is een leuk verhaal. Twee van mijn oud-collega’s werken als stoffeerder bij Supportec Upholsteries. Ik had 1 van hen gebeld om bij mijn oude werkgever te komen werken. Verrast was ik door haar enthousiaste verhaal over haar huidige werkgever. De andere collega belde mij een paar weken later op of ik niet bij de CoverWorks Group wilde komen werken. Met deze uitnodiging ben ik op kennismakingsgesprek gegaan. Het voelde meteen goed, tijdens dit gesprek hebben we het over de mogelijkheden binnen de groep gehad. We hadden een klik en een aantal weken later werd ik gebeld over de functie van projectmanager bij Bolster Softgoods.

Wat is opvallend voor de CoverWorks Group?

Een open cultuur, alles is bespreekbaar. In het pand waar ik zit zijn 3 bedrijven gevestigd. Ze hebben allemaal een eigen identiteit maar zijn ondanks dat toch een hecht team. We helpen elkaar waar we kunnen. Kennis en ervaring wordt onderling gedeeld.

Waar wil je binnen CoverWorks Group naar toe groeien?

Een hybride functie binnen de CoverWorks Group. De kansen aangrijpen die er voor alle bedrijven zijn. Omdat we zo met elkaar verweven zijn is het, mijns inziens, mogelijk om voor alle bedrijven actief op zoek te gaan naar partijen om mee samen te werken. 

Als je kijkt naar de CoverWorks Group in welke bedrijf denk je het meest te kunnen bijdragen?

Voor zover ik dat nu kan beoordelen is dat Bolster Softgoods. De diversiteit in de producten en de dynamiek tussen de klant en het productontwikkelingsteam. Ik kom nog maar net kijken maar hier zie ik nog genoeg ontwikkeling om een goede bijdrage te leveren aan het team en het bedrijf.

Welke opleiding heb je gedaan?

HBO Commerciële Economie. Mijn commerciële instelling gecombineerd met een brede interesse voor techniek maakt dat ik hier op mijn plek zit. 

Wat spreekt je aan in de functie?

De diversiteit in klanten, producten, technieken en de commerciële kant. Al mijn interesses komen samen. Het werken in een gedreven team zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga. Samen met het team maken we interessante producten. Vaak nieuwe uitdagingen en we ontwikkelen met de klanten mee. Onze expertise wordt ook dankzij deze verschillende projecten steeds breder. Innovatie op textiel en technieken.

Waar ben je trots op?

Inmiddels heb ik mijn draai gevonden in zowel het team als het bedrijf, dit komt zeker door het fijne team waar ik mee samen werk. Ik heb nu al mijn bijdrage kunnen leveren aan samenwerkingen met nieuwe klanten. 

Waar mogen we als CoverWorks Group trots op zijn?

Dat je als groep met alle verschillende bedrijven een team kan zijn. Er is veel expertise in huis. We blijven groeien zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en de onderlinge sfeer.

Lees meer